Diamedix Impex va invita sa participati la conferinta online cu privire la: Standardizarea şi armonizarea testelor pentru evaluarea funcţiei tiroidiene

Date: April 2, 2014 Time: 2:00 p.m. EDT / 8:00 p.m. CEST

  • Conferentiar: Dr. Linda Thienpont, Pharm, Clinical Chimist, PhD Directorul de laborator la Chimie Analitica Facultatea de Stiinte Farmaceutice Universitatea Ghent, Belgia

Boala tiroidiana este o preocupare de sanatate majora si de raspandire la nivel mondialcare afecteaza 4 - 8% din populatia globala. In prezent, o varietate de teste de relevanta clinica ale functiei tiroidiene sunt disponibile pentru a ajuta la diagnosticarea si gestionarea diverselor boli tiroidiene. Pentru un tratament eficient si o buna ingrijire a pacientului, este important ca rezultatele testelor sa fie comparabile de la un laborator la altul, si de la o metoda la alta. Cu toate acestea, este evident faptul ca in comunitatea medicala a existat o lipsa de standardizare si armonizare pentru diferitele teste ale functiei tiroide.

Eforturile actuale pentru rezolvarea acestor necesitati au fost conduse de Grupul de Lucru IFCC pentru Standardizarea Testarii Functiilor Tiroidiene (WG-STFT) prezidat de Dr. Linda Thienpont. In aceasta conferinta on-line, Dr. Thienpont va discuta despre etapa de desfasurare a procesului, in sprijinul standardizarii si armonizarii.

Obiectivele urmarite:

• Intelegerea situatiei actuale a metodelor pentru testarea functiei tiroidiene (TFT). • Recunoasterea beneficiilor in utilizarea testelor standardizate pentru managementul bolilor tiroidiene. • Descrierea etapelor de studiu actuale si viitoare ale eforturilor de standardizare, ale grupului de lucru IFCC.

Va puteti inscrie la adresa de mai jos:

  • http://www.media-server.com/m/s/egjwbgyi/lan/en