Webinar despre sanatatea femeii si diabet.

Global Marketing Siemens are placerea sa anunte webinar-ul educational despre sanatatea femeii si diabet sustinut de Nancy J. Haley, PhD.

Rolul Testarii in Diagnosticul si Managementul Diabetului

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca peste 220 milioane de oameni au diabet. In Statele Unite, potrivit Asociatiei Americane de Diabet (ADA), aproape 26 milioane de copii si adulti traiesc cu diabet zaharat, dar aproape 7 milioane de americani (27%) nu sunt constienti ca au aceasta boala. Aflati mai multe despre felul in care testarea in laborator si POC joaca un rol-cheie in diagnosticul si managementul diabetului.

Speaker: Nancy J. Haley, Ph.D. Siemens Healthcare Diagnostics Data: November 19, 2013 Ora : 2:00 p.m. EDT, 11:00 a.m. PST, 8:00 p.m. CEST

Register for the webinar today http://www.whitehatcom.com/siemens